torsdag 28 maj 2009

Till Shalia...

Hmmm... om du läser detta vill jag säga att den där svarta grejen som cyklade förbi och hejade glatt och entusiastiskt och till och med vinkade som ett fån... det var jag. Och om du inte vet vad i helsike jag pratar om så har jag i a f sett till att en vilt främmande människa fått sig ett gott skratt åt tönten som hälsar på människor hon inte känner.

Normalt är min princip att jag inte hälsar först. Jag är bara urusel på ansikten. Och det är inte personligt, men jag har noll fokus. Min hjärna är alltid så upptagen med en massa strunt så jag ser inte det jag ser. Därför väntar jag till människor som känner mig hälsar för att inte hälsa på en massa fel. När man har klinisk praktik så kommer man hela tiden till nya platser och träffar nya människor. Och eftersom två veckor är en för kort stund för att jag ska lära känna igen människor så hälsar jag på alla som kommer i min väg och börjar alltid med standardfrasen: "Det här är säkert inte första gången vi hälsar men jag är urusel på ansikten, Fattema, läkarkandidat." Och så mitt charmigaste leende på det för att inte verka urdryg. Där hälsar man hellre en gång för mkt än gör en syrra arg. Arga syrror är inte att leka med...

Idag har jag hela tiden funderat på det här med valet. Jag är ganska så politiskt intresserad så jag vet vem jag ska rösta på och så. Men tänkte testa funktionen på www.aftonbladet.se och se vad jag får. Vet ni?! Dem tyckte jag ska rösta på junilistan, kd, SvD!!!! och moderaterna. Eeeeeh, jag visste inte att man var rasistisk kristen fascist med generellt jättedålig finanspolitik bara för att man tycker att immigrations-, familje-, vård-, utbildnings- och utrikespolitiska frågor är viktiga! Visste ni det?! Nej fan, hade folkpartiet liberalerna varit vad de var en gång i tiden, när partiet uppstod hade dem varit mitt klara val, för jag är nog socialist-liberal om nåt. Men nu får det istället bli socialdemokraterna bara för att dem är mest åt det håll jag lutar av alla.

(HHHHHHHHHHHHHHHHHHH! NOOOOOOOOOOO?! Hon skrev vad hon ska rösta på! *alla svenskar tappar andan i ren förtvivlan över att jag faktiskt vågar säga högt och stå för mina politiska åsikter* :P)

Slutligen vill jag bara skriva att jag träffade ett stort gäng tjejer på BMC idag som tydligen följer min blogg (kan det vara tack vare Shalias PR? :P). Jättetrevliga var dem. Och vill därför säga att jag tycker det är jättekul att det finns dem som tycker att min blogg är bra. Så det här är till er: *vink, vink*.
Fortsätt gärna läs och kommentera så mkt ni vill, ställ gärna frågor och det var kul att träffa er idag för nu kommer jag tänka på er när jag latar mig med skrivandet. Jättekul med pepp! :D

Ska försöka plugga lite nu... Jag har gjort allt för att skjuta på det, men nu finns ingen återvändo. :P
Ha det bästast i världen!

2 kommentarer:

shalia sa...

Oj vad chockat jag blev när jag först såg mitt namn. För en bråkdels sekund trodde jag att jag hade gått in på fel länk. Det händer nämligen då och då när man googlar fram sitt namn och så får man se en jättesnygg apa/gorilla som (vid nuläget) är inne på sitt 5e år på zoo. Väldigt intressant måste jag säga!

Förlåt om jag råkade att inte se dig. Jag har inte världens bästa syn utan linser. Det händer att jag ibland vinkar till folk som inte ens känner mig, eller så tvätrom: besvarar hälsningen från en helt okänd människa som vinkar till nån som står bakom mig :S PIIIINSAMT!

Det var annars jättetrevligt att träffa dig idag och lycka till med tentan! :)

Linda sa...

PR?